Edurus & AI: en revolution inom gravstensbranschen

Publicerad: 2024-06-17

Edurus & AI: en revolution inom gravstensbranschen

Genom att använda AI kan gravstensbranschen erbjuda skräddarsydda gravstenar på ett sätt som tidigare inte var möjligt.

”AI-vågen och den pågående förändringen är enorm. Den senaste teknologins framsteg har öppnat upp möjligheter som tidigare var otänkbara. Tajmingen kunde inte vara bättre, och marknaden öppnar sig nu globalt som ett resultat av den snabba teknikutvecklingen. Med dessa nya möjligheter finns inga geografiska hinder längre. Nu kan alla agera över hela världen,” säger Marcus Skinnar, grundare av Edurus.

Edurus använder den senaste tekniken för att göra processen att skapa skräddarsydda gravstenar enklare och mer effektiv. Genom att använda AI kan Edurus erbjuda en individanpassad upplevelse då kundens önskemål visualiseras i realtid.

”Det handlar om att kombinera teknologi med kompetens. AI kommer revolutionera allt som har med skräddarsydd design att göra, och jag tror att det hela börjar med just gravstenar. Plötsligt kan vi effektivt skapa skräddarsydda och precisa resultat baserade på kundens vision,” säger Marcus.

Marcus ser en ljus framtid där AI fortsätter att utveckla branschen.

“AI innebär en ny visualiseringsteknik som möjliggör skräddarsydda och kundspecifika lösningar. Sten är en av få produkter där det visuella är det primära. En gravsten fyller ju ingen praktisk funktion, det är inte en bil eller en soffa,” säger Marcus.

AI är ett perfekt exempel på hur digitaliseringen och tekniken kan förenkla och förbättra, och det här är bara början på en spännande resa in i framtiden för stenindustrin.